fredag 30. september 2011

4 mnd på vei

I dag er jeg altså i uke 16, 4 måneder på vei med min lille baby ;-) Jeg håper de neste månedene blir litt bedre enn de har vært til nå. De tre siste uke har jeg rett og slett lagt rett ut, og fått i meg svært lite mat. Men jeg merker at dette begynner å bedre seg såvidt og jeg spiser litt mere nå. 

En ting er det jeg lurer på - strekkmerkekrem. Ja, jeg vet at noen mener på at enten så kommer de, eller så kommer de ikke, uavhengig av hvilke eller om du i det hele tatt bruker krem. Men det er vel verdt forsøket? 
Det er jo uansett en krem som er bra for hud, såå.. Jeg velger å prøve! Noen som har noen gode anbefalinger her? Hva med Dr.Greve? 

Brukte du strekkmerkekrem? Evt. hvilke, og funket det? 

 

tirsdag 27. september 2011

Førsteinntrykk kommer vel utenfra?


 For meg er det viktig at innganspartiet ser viktig ut. Førsteinntrykket sier ofte det meste, og inngangen er vel noe av det første du ser. Som dere ser på bilde nederst til høyre så elsker jeg interiørblader. Skeidar, boconsept, bonytt etc. Akkurat nå sitter jeg å leser i bonytt og prøver å hente litt inspo til prosjekt soverom. 

Babyrom

I mars venter vi barn, og i desember flytter vi i nytt hjem. Vi har så utrolig mye å glede oss til, men mye arbeid står for tur først. Love it :) Babyrommet skal bli himmelsk, det er faktisk ett av de rommene jeg gleder meg aller mest til å innrede. Jeg har googlet og hentet litt inspirasjon. Siden jeg ikke vet om det blir gutt eller jente ennå, så er ikke ting helt bestemt. 






Lyskroner

Jeg har sagt til min kjære at for hver en krone han legger i annlegg og høytalere skal jeg bruke på lyskrone, hihi - rettferdig det vel? ;-) Det finnes jo utallige lyskroner i alle priser og varianter, her kommer et lite utvalg 








Bilde nr 1.Bohus 999,- / litt liten etter min smak, kanskje noe for soverom eller gang? Fin pris
Bilde nr 2.Bohus 2999,- / Nydelig lyskrone fra bohus som er en av mine favoritter - kanskje over spisestuen?
Bilde nr 3.Bohus 2999,- / Kanskje ikke helt min type, men utrolig flott der den måtte passe inn
Bilde nr 4.Skeidar 2999,- / Flott og spesiell lyskrone, passer flott i entre?
Bilde nr 5.Skeidar 2999,- / Min absolutte favoritt som jeg har planer om å kjøpe meg :-)
Bilde nr 6.Skeidar 998,- / Synes denne er råkul til å ha på kjøkken
Bilde nr 7.Skeidar 498,- / Billig og stilfull, jeg vil ha en sånn på soverom


Hva var din favoritt?

Shabby chic










Jeg synes det er råflott med shabby chic stilen og er veldig glad i å lese blogger som har den stilen. I mitt hjem passer ikke det med 100% shabby chic, men litt inspirasjon tar jeg med meg. To ord som beskriver godt shabby chic må være hvitt og romantisk. Som jeg skrev i et tidligere innlegg så er jeg veldig glad i hvit, men ikke altfor mye hvit, jeg synes det kan bli litt kjedelig,  i alle fall i helt nye boliger. Hadde jeg kjøpt meg ett gammelt hus, hadde jeg uten tvil valgt denne stilen her. ;-) 

Liker du shabby chic?

Vitrineskap

Som dere sikkert har forstått har jeg allerede før innflyttning, veldig mange planer for min nye bolig. Blant annet et vitrineskap, det må jeg bare ha plass til. Jeg har sett litt både på ikea, bohus, skeidar osv. Her har du alt i fra luksus til budsjett


 


Klarer du å gjette hvilke skap som er dyrest og billigst?
Bilde nr 1. Ikea 2750,-
Bilde nr 2. Ikea 2990,-
Bilde nr 3. Skeidar 5999,-
Bilde nr 4. Skeidar 14,990,-
Bilde nr 5. Bohus 5990,-

Jeg personlig, synes faktisk at bilde nr 2, fra Ikea var det fineste skapet, som virkelig ligger under vurdering på min handleliste. ;-)

Kjøkkenmaskin

Min drøm! Jeg bare elsker denne kjøkkenmaskinen fra kitchen! 


 

Koster den nette pris av 4999,- shit au, en vakker dag, kjære! Du finner den hos www.kitchn.no

Min stil

Hvordan beskrive min stil? 

Jeg har en god blanding mellom Shabby chic, New England, Fransk landstil og drivved. Men også et litt mere eksklusivt preg på alt, og i litt nyere form. Jeg liker lyse farger, beige, hvit, brunt osv. Synes også det er fint med litt sølv innimellom.

Jeg slenger med noen bilder, kanskje du får et bedre inntrykk av hvordan min stil er. 







Håper dette ga deg et litt bedre inntrykk om hvordan jeg liker det. I alle fall med tanke på farger:-) 

Hvordan er din stil?

Lammeskinn

Jeg har forelsket meg i lammeskinn, på stoler, kosekrok, puff, sofa etc.






Jeg skal i alle fall ha meg to stk lammeskinn, ett i entrè`en som jeg fortalte i forrige innlegg, og ett på sofaen. Kanskje får jeg sneket inn ett til, en eller annen plass? 

Er du glad i lammeskinn?

Entrè

Jeg henter en del inspirasjon fra andre bloggere. En blogg jeg er veldig fasinert av er Villapaprika.no, hun er utrolig flink! De to siste bildene (tror jeg) er hentet fra bloggen hennes, hvor jeg har fått en del ideer om hvordan min entre skal se ut.





I går var vi på fagflis her i Ålesund og valgte fliser til bad og entre, og valget falt på noen litt mørkegrå avlange fliser med litt struktur i, for å ha i gangen. Slik som Villapaprika har gjort, så tenker jeg å ha en puff (i beige), med et hvitt lammeskinn på, og noen pynteputer, kanskje slik på øverste bilde.

Hva tror du?

Mitt eget kjøkken


Mitt eget lille kjøkkenhjørne ;-)
På det øverste bildet ser du hvordan kjøkkenet er, på farger og struktur. Kritthvit innredning med sort benkplate som ligner på stein (laminat). På det nedre bilde ser du hvordan kjøkkenet er tilpasset vår leilighet. Innebygd kjøleskap (til høyre) og innebygd oppvaskmaskin. Ovn og mikrobølgeovn er plassert i høyden. 

Likte du det? 


Prosjekt bolig

Nå har vi endelig kjøpt oss leilighet - rettere sagt 4-mannsbolig ;-)
Hurra!



Vi har kjøpt leiligheten som dere ser rett frem, nede til venstre, digg med stor terasse, spesielt om sommeren som lille knerten kan leke på ;-)
Egeninnsatsen er klar om allerede 5 uker cirka, og jeg klarer ikke vente! Jeg sitter dag ut og inn og ser på interiørblader, interiørbutikker, bloggger etc. Jeg har så mye inspirasjon som må ut!